De beste ideeën passen op een bierviltje, toch? 😉

Mijn idee om te solliciteren voor een plek in de schoolclub werd 4 jaar geleden geboren. Toen ik als brugpieper ‘onze’ school voor het eerst binnenliep. Zo lang wil ik het al. En elk jaar word ik enthousiaster. En nu is het eindelijk zover dat ik kan solliciteren.

Ik kan niet wachten!

Waarom ik het wil

Regelaar

Mensen omschrijven mij als echte ‘regelaar’. Ik houd ervan om dingen te organiseren. En dan het liefst feesten, partijen en uitjes. Waar de hele school plezier van heeft.

Teamwerk 

Ik houd ervan om samen te werken. Ik heb mijn talenten, maar ook mijn valkuilen. Daarom is samenwerken zo fijn. Want zo profiteer je van de talenten van iedereen. En compenseer je de minder sterke punten. Het is een cliché – en daarom ook waar – maar samen kom je écht  verder.

Het is gewoon mijn ding 

Soms kun je een gevoel niet zo goed uitleggen. Maar zoals voetbal iemands ding is. Is de schoolclub  echt mijn ding. Net zoals ik me als een vis in het water voel op de planken van het toneel.

Voor welke functies ik geschikt ben

Preases

In de afgelopen jaar heb ik meegedaan aan vier toneelstukken, ik heb er dus geen enkel probleem mee om voor een grote groep te spreken. Sterker nog: ik krijg er energie van! Ook neem ik graag de leiding. Als er iets geregeld moet worden of iets belangrijks moet gebeuren, dan sta ik klaar. Daarom denk ik dat de functie van preases goed bij me past.

Co-preases

Ik ben altijd enthousiast om iets te regelen voor een groep. Ik doe het vaak en het gaat me goed af. Zo heb ik op de basisschool - in groep acht - op eigen houtje een bezoek aan de Z@pp live studio geregeld met de hele klas. Co-Preases zijn zie ik dan ook helemaal zitten.

Fiscus

Geldzaken vind ik interessant. Ik stel graag een begroting op. Ik houd makkelijk overzicht over de geldsituatie en ik kan goed inschatten hoeveel iets gaat kosten. Ik zou dus ook een goeie fiscus zijn.

Factotum

Hulp nodig? Ik ben er klaar voor. Ik vind het altijd fijn om te helpen waar het nodig is. Dit doe ik ook met mij bijbaan: in de bibliotheek help ik mensen met computerzaken. Hierbij zorg ik graag voor een goede sfeer. Ik kan mensen goed aansporen en ik ben erg initiatiefrijk. Dus de Factotum functie zou goed bij me passen.

Tot slot

Ook al heb ik een voorkeur voor de functie van preases of co-preases, het lijkt me überhaupt geweldig om in de schoolclub te komen. Daarom solliciteer ik graag naar deze vier functies.

Ik hoop dat jullie mij overwegen als nieuw lid van de schoolclub.

Vragen & contact

WhatsApp of bel: 06 40 02 04 21
E-mail: 37391@cgbn.nl

Bijlagen

Hieronder staan mijn begroting en mijn draaiboek voor de Fiscus en Co-Preases functies.

Hannes Dijkstra